måndag 13 december 2010

Aigo's iPhone 4 batterilådan internaliserar din laddningskabel, ljusare Incase Snap Batteri lasten

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/aigos-iphone-4-battery-case-internalizes-your-charge-cable-inc/:
Vår strävan efter det perfekta iPhone 4 batterilådan fortsätter i takt med att Exolife Exogear närvarande innehar ledningen, något före Mophie Juice Pack Air och Mili PowerSpring . Precis som dessa fina val, det Aigo aiPower i616 hävdar att "nästan dubbla" batteritid, men den har ett annat knep i rockärmen: ett dolt USB-bandkabel för både laddning och data inbyggt i ärendet. Om du vill ha för en längre synkkabel än det ger på egen hand, det finns också en andra microUSB port inbyggd i vänster sida, samt en strömbrytare för de externa 1500mAh batteri och en praktisk knapp för att visa sin nuvarande nivå på avgiften. Inte illa för en behagligt jämförbar 125,8 x 62,6 x 17.25mm och inte heller $ 80 utgångspriset.

Om du letar efter något lite mer svelte dock, $ 60 Incase Snap Batteriet kan det vara mer som du vill - det tillför en 900mAh batteri i en mjuk ram som Incase hävdar är den tunnaste runt. Vi kan inte säga det ser ut som den erbjuder mycket skydd, endast omfattar hörnen och baksidan av telefonen, men mode har länge varit en hård älskarinna till dem som lyder hennes siren samtal.

Aigo's iPhone 4 batterilådan internaliserar din avgift kabel, Snap Batteri ljusare Incase lasten ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 08:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink iLounge | källa AigoMade , Incase | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar