måndag 13 december 2010

Cobras PhoneLynx BT 215 Bluetooth-adapter håller din RCA fasta telefonen ringer (i en mening)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/cobras-phonelynx-bt-215-bluetooth-adapter-keeps-your-rca-landli/:
Så, din RCA 25055RE1 sladdlösa fasta telefonen är mycket mer bekväm att hålla upp din kranium i flera timmar jämfört med att [infoga smartphone här], men du är inte på väg att återinföra de telefontjänst som du skar man ned ett halvt decennium sedan. Vad är en pojke (eller flicka) att göra? Ange Cobras PhoneLynx BT 215, en Bluetooth-to-home telefon adapter som kanaler de samtal du tar emot på din mobil till någon handenhet som du ansluter till det perifera. Ännu bättre är det klara av att distribuera samtal till flera fasta telefoner på en gång, så att hela familjen att prata med farbror Rickie när han telefoner i den här julen. Åh, Och nämnde vi att det skapar en kopplingston när du lyfter upp nämnda RCA luren, men också trycka samtal ut via din mobiltelefon? Du kan få din retro på nu för runt $ 35.

Cobras PhoneLynx BT 215 Bluetooth-adapter håller din RCA fasta telefonen ringer (i en mening) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 10:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iLounge | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar