måndag 13 december 2010

Googles lära föräldrarna Tech plats för att hjälpa mamma och pappa hitta den "någon" nyckel i jul?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/googles-teach-parents-tech-site-to-help-mom-and-dad-find-the-a/:

Det händer varje december. Du huvud hem för semester bara för att uppvaktades av föräldrar som behöver hjälp att fastställa sina datorer. I år ser det ut som Google kommer att låna ut en hand med sina oanmälda lära föräldrarna Tech rad public service-videor. Den Google-registrerade webbplats teachparentstech.com visar fortfarande en "kommer snart ..." grafik och video är fortfarande onoterade på YouTube, men det bör inte hindra dig från att skicka källan länken nedan för att dina föräldrar just nu. Just nu är vi räknar 54 plattformsoberoende instruktionsvideor täcker ämnen så enkelt som som "hur man kopiera och klistra in" och "hur man bifoga en fil till ett e-postmeddelande" till mer avancerade ämnen som "hur man ställer in en e-post autosvarare "och" hur man hittar billiga flyg. " Tyvärr, även om Google inte kan förklara för föräldrar hur man skapar en FAT32 hårddisk partition. Se vad vi menar efter rasten.

[Tack, Nathan G. ]

Fortsätt läsa Googles lära föräldrarna Tech plats för att hjälpa mamma och pappa hitta den "någon" nyckel i jul?

Googles lära föräldrarna Tech plats för att hjälpa mamma och pappa hitta den "någon" nyckel i jul? ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 02:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa YouTube , teachparentstech | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar