måndag 13 december 2010

CE-Oh nej det gjorde han inte! GM: s Dan Akerson säger att han inte skulle fångas död i en Prius "

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/12/ce-oh-no-he-didnt-gms-dan-akerson-says-he-wouldnt-be-caugh/:
Tänk GM: s vd ser Toyota Prius som en värdig konkurrent som på många sätt, banade väg för Chevy Volt ? Tänk igen. På tal om ekonomiskt Club i Washington, DC den här veckan, beskrivs GM VD Dan Akerson Toyotas hybrid som en "nörd-mobil", och blankt förklarade att han "inte skulle fångas död i en Prius." Inte helt överraskande, tog det inte länge för Toyota att reagera på att slå igen, med ett företag talesman berättar The New York Times att "Toyota har sålt mer än två miljoner Prius hybrider hela världen, och räknar. Köparna kan inte alla vara nördar. " Vad är mest bekymmersamt för oss om allt detta, är dock underförstått att en "nörd-mobil" är på något sätt en dålig sak - det låter ganska häftigt för oss ... nördar.

CE-Oh nej det gjorde han inte! GM: s Dan Akerson säger att han inte skulle fångas död i en Prius " som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 12 Dec 2010 23:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Boston.com , New York Times | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar