måndag 13 december 2010

PS3 att starta streaming ITV och Channel 4 innehåll i Storbritannien den här veckan

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/ps3-to-start-streaming-itv-and-channel-4-content-in-the-uk-this/:
Våra brittiska kamrater ombord på VOD fartyg kan se lite cheerier idag som The Guardian rapporterar både ITV och Channel 4 - två av landets främsta kommersiella kanalerna - tar med sin Catchup videotjänster till PlayStation 3 . ITV Player och 4oD har varit tillgängliga som webb-baserade tjänster på ett tag, men de har båda nu överens behandlar med Sony, som projekt deras totala trafiken kommer att öka med cirka 10 procent som följd. ITV lämnar dörren vidöppen för att lägga till sitt innehåll till "andra konsoler," web-ansluten TV, och tabletter som IPAD, medan Channel 4 har hittat Microsoft unforthcoming om Xbox 360-erbjudanden och Wii ogästvänliga eftersom den inte stöder reklam. För sin del är Sony klart göra ett stort innehåll push, har nyligen välkomnat Lovefilm i fållan och avslutade utbyggnaden av sitt Qriocity on-demand-anläggning i hela Europa . Har någon ens spela spel på dessa saker längre?

PS3 att starta streaming ITV och Channel 4 innehåll i Storbritannien den här veckan ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 03:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa The Guardian | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar