måndag 13 december 2010

USA: s militär förbud flyttbara media igen, denna gång förmodligen för gott

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/us-military-bans-removable-media-again-this-time-probably-for-g/:
Den amerikanska militären har officiellt stelnat sitt rykte som en flinga, genom att förbjuda användningen av alla flyttbara medier inklusive USB-minnen, cd-och dvd-skivor igen efter en uppmjukning av samma politik i februari. Bevisa att de menade affärer den här gången, förmedlas ledande befattningshavare i varje gren order och bekräftade personal skulle risken för krigsrätt om de inte gjorde detta. Detta verkar dumt att vi överväger att Uncle Sam känner sig bekväm att ge några mobiltelefoner tillgång till säkra data, och vi vet alla hur mycket skada att förlora en kan orsaka . Men sedan, om historia och Transformers är en indikation, ibland är det dessa små saker som orsakar större brott än något Cyber Command fokuserar på att stanna.

USA: s militär förbud flyttbara media igen, denna gång troligen för gott ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 01:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Slash Gear | källa Bredband | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar