måndag 13 december 2010

Motorolas 10-tums Honeycomb tablett möter Mr Blurrycam, visar upp Verizon logotyp

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/12/motorolas-10-inch-honeycomb-tablet-meets-mr-blurrycam-shows-o/:
Vid det här laget är du förmodligen bekant med denna skiffer, ser hur Googles Andy Rubin nyligen avtäckte det på scen , men vi är villiga att satsa du aldrig sett den övre kanten - du vet, den delen nu bär en front- inför webbkamera och ett iögonfallande Verizon tatuering. Ja, detta är Motorolas 10-tum Honeycomb tablett, och den spelas för Team Red precis som förutsagt , även om tipsaren som tog dessa bilder är inte säker på om det kommer att bära namnet Stingray, Everest eller ens potentiellt "Trygon." Spec-vis, vi berättade vår tidigare tipsaren hade rätt på pengarna, och det kommer att ha en 1GHz Tegra 2 T20, ett gyroskop och 32 GB lagringsutrymme därunder 1280 x 800 multitouch-skärm, samt 512 MB RAM och och en kortplats för ett up-to-32GB microSD-kort. Det är också säker ser ut som det finns en mikro-USB-uttaget, en mini-HDMI-port och en 3,5 mm uttag för hörlurar, samt några kontakter för en trolig docka, men som alltid Mr Blurrycam skapelse är sådan att vi inte riktigt kan berätta . Oavsett - se själv i galleriet nedan.

[Tack, wnrussell]

Motorolas 10-tums Honeycomb tablett möter Mr Blurrycam, visar upp Verizon logotyp ursprungligen visades på Engadget on Sun, 12 Dec 2010 19:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar