måndag 13 december 2010

Senaten godkänner säkerhet för fotgängare Enhancement Act, garanterar en framtid för buller

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/senate-approves-pedestrian-safety-enhancement-act-ensures-a-fut/:
http://www.engadget.com/2010/08/24/prius-gets-optional-underhood-zombie-deterring-noisemaker-soun/
Om du har turen att bo i förarsätet på en hybrid eller elbil Du har säkert njutit av lycka som kommer från mjukt och tyst drar sig undan från ett stoppljus. Du har också, säkert, överkörd åtminstone ett par av fotgängare medan du gör det. (Vi slog åtminstone åtta av de stackars själar under vår senaste Volt provkörning .) Tyvärr, här kommer John Kerry och resten av den amerikanska senaten att förstöra vår Carmageddon-esque kul. Senaten har enhälligt godkänt säkerhet för fotgängare Enhancement Act, som innebär:
... Lägsta ljud som avges från ett motorfordon som är nödvändig för att ge blinda och andra fotgängare med nödvändig information för att rimligen kan upptäcka en närliggande el-eller hybridfordon som arbetar på eller under cross-over hastighet
Hur mycket ljud? Jo, de har inte listat ut ännu, inte heller har de räknat ut upp till vilken hastighet det måste krävas, inte heller vilken typ av buller krävs, men har banne kommer det att finnas buller. Dessa svar kommer i teorin hittas genom loppet av en studie som kommer att ta mer än 48 månader att slutföra, lämnade oss undrar om nuvarande noisemaker alternativ på Volt , Leaf , och Prius kommer att tillgodose behovet. Oavsett om du vill ha en lugn bil du är bäst startar din finansiering.

Senaten godkänner säkerhet för fotgängare Enhancement Act, garanterar en framtid för bullret som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 10:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog Green | källa Green Car Advisor | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar