måndag 13 december 2010

MSI återinföra WindPad tabletter på CES, hävdar Ek Trail förbättrar prestanda och batteritid

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/msi-to-reintroduce-windpad-tablets-at-ces-claims-oak-trail-impr/:
Du kommer ihåg att tillbaka på Computex MSI infört två tabletter eller så kallade WinPads - det var Windows 7 / Atom skiffer och en annan av de Android / ARM sort . Tja, MSI planerar att återuppliva dem med några små förbättringar för CES, och den här gången är det förberedelser för att verkligen släppa dem båda. Först upp är den 10,1-tums Windows 7 Home Premium version, som kommer att vara en av de första Intel Atom Ek Trail -drivna enheter där ute, säger företaget. Enligt MSI: s chef för North American Sales Andy Tung, Intels tablett lösning visar både batteritid och prestanda under den nuvarande Atom-chips, men det är "inte mycket betydande." Baserat på vår diskussion med Tung, vi fick en känsla av att det är ett steg i rätt riktning för Atom men ändå inte så långvariga eftersom den måste konkurrera med ARM-baserade tabletter. Utöver detta mäter tablett mindre än en tum tjock och kommer att ha en 1024 x 600-upplösning, multitouch skärm, mini-HDMI och mini-USB-portar, en SD-kortplats, och en accelerometer. Tung var inte redo att avslöja prissättning, men han sa att det bör finnas tillgängliga i början av 2011.

På Android sidan av saken, det MSI har en dual-core Tegra 2-powered 10,1-tum, 1280 x 800-upplösning skiffer prepped med samma urval av hamnar och funktioner - även om detta är ett något tunnare och har även en droppe -konstruktion. Så, vad kommer versionen av Android den gå? Tja, det beror på Googles timing, säger Tung. Om Android 3.0 eller Honeycomb finns av i februari / mars tidsram MSI kommer att gå med det alternativet - men om det inte kommer det att gå med Pepparkakor , så det kan nå marknaden tidigare under 2011. Vi måste säga både tabletter ljud ganska spännande, men kommer de att kunna gå upp mot hundratals andra som kommer på CES: Tabletten år? Vi vet mer i Vegas, det är säkert!

MSI återinföra WindPad tabletter på CES, hävdar Ek Trail förbättrar prestanda och batteritid ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 11:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar