måndag 13 december 2010

Världens första Nissan Leaf levererats - det är svart, liksom framtiden för gasdrivna bilar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/worlds-first-nissan-leaf-delivered-its-black-like-the-futu/:
Någon vid Nissan vet hur man håller i en kalender, tycks det, som den utlovade December USA leveranser av Leaf började för över helgen. En stor del var gjord av den första ankomst, en glänsande svart nummer köps av Olivier Chalouhi från San Francisco Bay Area, som kommer att åtföljas av Leafs landa på andra sidan övriga lanseringen marknaderna i Arizona, Kalifornien, Oregon, Seattle, och Tennessee. Ett andra parti på Nissans helelektriska hatchbacks kommer den 20 december, med företaget lovande ett rikstäckande USA-lanseringen 2012. Under tiden kommer Hawaii och Texas bli nästa lokaler att ha roligt i början av 2011 och reservationer kommer att öppnas igen kort därefter. Tråkigt nog, några "nya marknader" förväntas skjutas till senare delen av året - gissa Nissan vet hur man använder en kalender för att markera sin förseningar också.

Fortsätt läsa Världens första Nissan Leaf levererats - det är svart, liksom framtiden för gasdrivna bilar

Världens första Nissan Leaf levererats - det är svart, liksom framtiden för gasdrivna bilar som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 06:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar