måndag 13 december 2010

CE Nej det gjorde han inte! Time Warner chef liknar Netflix hot mot albanska armén

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/ce-oh-no-he-didnt-time-warner-chief-likens-netflix-threat-to/:
Tänk förhållandet mellan Netflix och kabel och innehåll befattningshavare uppgörelse? Inte. Även. Stäng. Absolut inte efter Netflix VD Reed Hastings banat väg in i vardagsrummet på styrkan av bolagets strömmande tv och film innehållet som ursprungligen möjliggjorts genom en slug 2008 behandlar med Starz. Ett utspel som nettas streaming nyttjanderätt till Sony och Disney innehåll för uppskattningsvis $ 25.000.000 - nästan ingenting jämfört med de traditionella licensavgifter som tas ut till kabeloperatörer. Den affären är inställd på att löpa ut under 2011 och kan kosta Netflix så mycket som $ 250 miljoner per år att förnya. Time Warner vd Jeff Bewkes tycker att Netflix's dagar på toppen är numrerade har gjorts möjligt genom en tid av experiment som nu är slut. "Det är lite som är den albanska armén kommer att ta över världen?" sade Bewkes, "Jag tror inte det." Enligt New York Times, synpunkter de gjorde förra veckan som UBS sponsrade en presskonferens i New York som det står förvandlats till en "plattform för chefer att uttrycka sina klagomål och betona att de aggressivt skall nu försöka att luta ekonomisk balans mellan Netflix och innehållsproducenter tillbaka mot media konglomerat. " Wow. Men oroa dig inte Netflix abonnenter, vi är säkra på att den implicita samverkan är bra slag.

CE Nej det gjorde han inte! Time Warner chef liknar Netflix hot mot albanska armén ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 05:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa New York Times | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar