måndag 13 december 2010

Sony lanserar svit av SD-kort för kameror som inte fungerar med pinnar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/sony-announces-suite-of-sd-cards-for-cameras-that-dont-work-wit/:
Sony har meddelat tre (count 'em) ny serie SD -kort, vilket ger amatörer, proffs, och prosumers både ännu mer valmöjligheter om var att stoppa sina bilder. Först ut är den budget Essential-serien i 2, 4 och 8 GB kapacitet, erbjuder klass 4 (4MB / s) hastigheter och lite annat. Nästa är upp liknande klass 4 Experience Series, som lägger 16 och 32GB modeller till listan. Slutligen är det full-bar, klass 10 Expert Series i 8, 16 och 32GB kapacitet. Detta är naturligtvis ditt val för hög bitrate HD-inspelning (hello PMW-F3 ), men någon borde göra fint för att ta bilder. Alla kommer med en praktisk "memo utrymme" för dem med petite handstil och ultrafina pennor punkt, och alla fartyg i januari, men tyvärr har ingen fått MSRPs ännu. Nu, som sa Sony inte gillar branschstandard-format?

Fortsätt läsa Sony lanserar svit av SD-kort för kameror som inte fungerar med pinnar

Sony lanserar svit av SD-kort för kameror som inte fungerar med pinnar som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 09:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar