måndag 13 december 2010

Swap Rebel Watch Phone skrattar på din handled-monterad iPod nano

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/swap-rebel-watch-phone-laughs-at-your-wrist-mounted-ipod-nano/:
Apples iPod nano och Sony Ericsson LiveView kan ha besvikna som handled datorer, men våra Dick Tracy dröm soldater på, till den punkt där vi befann oss ta en titt på det mest tvivelaktiga av konvergerade enheter: Watch Phone . Där upptäckte vi Rebel, den senaste skapelsen från brittisk tillverkare Swap , en quad-band GSM handleden enhet med en 1,46-tums pekskärm och en inbyggd kamera för både video och stillbilder. Det kan se ut som en steril medicinsk armband, men att silikon bandet faktiskt döljer en USB-port i ena änden, till det bättre kan du överföra dina MP3-filer och MP4 video till sin futtiga 2 GB i microSD lagring. Klockan gör också FM-radio, balkar ljud till ditt Bluetooth-headset och kommer med den typiska hum om grundläggande apps. Ändå finns det inte mycket för det begärda priset på £ 189 (ca $ 300) så du bäst handlöst förälskad i designen. PR efter pausen, fler bilder på vår källa länk.

Fortsätt läsa Swap Watch Phone Rebel skrattar på din handled-monterad iPod nano

Swap Rebel Watch Phone skrattar på din handled monterade iPod nano publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 02:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink DVICE | källa SWAP | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar