måndag 13 december 2010

Domare kastar ut Paul Allen massiva patent kostym, planer Allen att fortsätta

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/judge-throws-out-paul-allens-massive-patent-suit-allen-plans-t/:
Kom ihåg massiva patentet stämningsansökan riktades mot Apple, Google, AOL, Facebook, eBay, Netflix, och ett antal andra företag som Microsoft medgrundare Paul Allen? Tja, det är nu drabbats något av en hake - en federal domare ogillade målet på fredagen, om att Allens kostym "misslyckades med att identifiera intrång produkter eller enheter med någon specifik" och att domstolen och tilltalade var i princip "kvar att gissa vilka enheter intrång på fyra patent. " För hans del, tydligen planer Allen till perserve med patent kampen och sade genom en talesman att avskedandet var bara en "ordningsfråga" och att "ärendet är på rätt spår" - Allen har nu fram till december 28 till fil ett ändrat klagomål.

Domare kastar ut Paul Allen massiva patent kostym, planer Allen att fortsätta ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 12:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Computerworld , InformationWeek | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar