måndag 13 december 2010

Google döljer matematiska pussel i Cr-48 video, belönar sina Problemlösaren med en bärbar dator

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/google-hides-mathematical-puzzle-in-cr-48-video-rewards-its-sol/:
Titta på Google förstöra Cr-48 bärbara datorer för skojs skull kan inte ha varit lätt för någon av er, men det visar sig att den lömska nördar av Mountain View hade ett hemligt syfte att deras illvilja trots allt. En ekvation, skrivit i gamla skolan krita i bakgrunden av en scen, uppmärksammades av en Sylvain Zimmer, som tillsammans med en grupp av likasinnade nördar, som om att försöka lösa det och upptäcka dess innebörd. En hel dag till ett värde av kryptografiska arbete senare blev Sylvain kvar en uppsättning siffror han kunde omvandla till bokstäver, vilket i blev preciseras "hastighet och förstöra." Lägga goo.gl, Googles URL Shortener till framsidan av dessa ord fick, honom till en skärm gratulera honom för att vara "först med att räkna ut vår Mensa-certifierade pussel" och lovar att skicka honom en CR-48 laptop som sitt pris. Kudos till Sylvain ... och Google för att vara så oemotståndlig nördar.

Fortsätt läsa Google döljer matematiska pussel i Cr-48 video, belönar sina Problemlösaren med en bärbar dator

Google döljer matematiska pussel i Cr-48 video, belönar sina Problemlösaren med en bärbar dator publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 07:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Geek.com | källa Sylvain Zimmer | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar