måndag 13 december 2010

Fraunhofer IIS använder Awiloc inomhus positionering magi för att vägleda museum beskyddare

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/fraunhofer-iis-uses-awiloc-indoor-positioning-magic-to-guide-mus/:
Om du har varit på ett museum under det senaste året och förändring, är chansen du har tvingats till ponying en extra fem ben för någon form av handhållna apparater. Förmodligen, dessa saker åtfölja beskyddare och därmed förbättra upplevelsen, men mer ofta än inte, du är fast med en sunkig ljudenhet som talar om lite mer än du bror Bob, som är utan tvekan märkning längs bakom och utbilda alla i en 50 m radie . Folk som väljer att tillbringa sin tid Waltzing genom museet av industriell kultur i Nürnberg har dock det bättre. Det Fraunhofer IIS har utvecklat en ny teknik för WLAN-positionering, och till skillnad från konventionella GPS strategier, Awiloc faktiskt fungerar inomhus. Som historien går, kan besökare till museet ta en handhållen som följer deras rörelser och sedan visar dem vad de står inför (eller inte inför, för den delen) i detalj. Naturligtvis kunde de också använda spårningsdata för att se vilka utställningar ritade mest uppmärksamhet om de var smarta, men exakt hur skulle den personliga integriteten advokat i känns det?

Fortsätt läsa Fraunhofer IIS använder Awiloc inomhus positionering magi för att vägleda museum beskyddare

Fraunhofer IIS använder Awiloc inomhus positionering magi för att styra museum beskyddare ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 13:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Fraunhofer IIS | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar