måndag 13 december 2010

MetroPCS följer Cricket är bly, lanserar Huaweis Ascend budget Android-telefon

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/metropcs-follows-crickets-lead-launches-huaweis-ascend-budget/:
Huawei är verkligen börjar att göra ett plask i den amerikanska smartphone marknaden, bryta in i Big Four med lanseringen av T-Mobile Comet inte så länge sedan - men det är budgeten regionala bryggerier där dessa killar kan ha en chans att dominera. MetroPCS har inspirerats från ärkerivalen Cricket lansera Huaweis Ascend idag, och erbjuder en 3,5-tums HVGA display, 3,2-megapixelkamera, och microSD-minnesexpansion till 16GB ovanpå Android 2.1 . Den $ 179 de ber verkar lite branta för specs tills du kommer ihåg att MetroPCS erbjuder hårdvara kontrakt-fri - och det ska rädda dig ett öre eller två över transportföretagets namn märken Android erbjudande, det Optimus M från LG . Den finns i dag, följ paus för hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa MetroPCS följer Cricket är bly, lanserar Huaweis Ascend budget Android-telefon

MetroPCS följer Cricket är bly, lanserar Huaweis Ascend budget Android-telefon som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 00:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MetroPCS | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar