måndag 20 december 2010

Alienware M17x laptop sägs lida av strömrelaterade GPU frågor

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/20/alienware-m17x-laptop-said-to-be-suffering-from-power-related-gp/:
Tja, det ser ut åtminstone några Alienware M17x laptop ägare kan bara inte fånga en paus. Medan den tidigare så kallade DPC latency frågan har tydligen äntligen lösts, är ett antal användare rapporterar nu en annan fråga som bara har blivit uppenbart efter den tidigare problemet var löst. Som det visar sig, symptomen liknar de stamning orsakas av DPC latency fråga (därav förvirring), men de nya problemen kan skyllas på frågor om makt - nämligen att GPU drar mer ström än den bärbara datorn kan ge. Vad värre är, är att det verkar som de med de högsta slut konfiguration är de mest sannolika att uppleva problemet, eftersom de faktiskt är maxing ut och redan maxade-out-system. För sin del har Dell fast tydligen frågan i den senaste översynen av bärbar dator, men användare på Notebook Review forum rapporterar att företaget har inte precis sugen på att helt enkelt dela ut ersättning till drabbade alla (vilket verkar vara den bara bombsäkert "fix" tillgänglig).

[Tack, Adam]

Alienware M17x laptop sägs lida av strömrelaterade GPU frågor som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 20 Dec 2010 05:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Debatt recension | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar