måndag 20 december 2010

NovAtels USB551L LTE-modem för Verizon i naturen, stöder Mac ur lådan

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/20/novatels-usb551l-lte-modem-for-verizon-in-the-wild-does-mac-su/:
Hur många dedikerade LTE -kompatibla USB-modem gör Verizon behöver? Minst tre, tydligen, för vi har precis sänts skott av Novatel kommande USB551L som ser kanske en smula glansigare och slankare än Pantech och LG modeller som har föregått det . Svårt att säga från spec blad här, men det verkar som att det finns åtminstone en chans så är LTE-bara utan CDMA / EV-DO återgång eftersom det inte finns någon uttrycklig hänvisning till den, osannolikt med tanke på hur liten Verizons LTE fotavtryck är för närvarande , men man vet aldrig. Ännu viktigare är det uttryckliga omnämnandet av Mac-stöd, något fraktförarens nuvarande alternativen saknar. Inga ord om ett release datum eller prissättningen, men vi tror att det dröjer inte länge nu att dessa dummy enheter - som du kan se i galleriet nedan - flyter runt.

NovAtels USB551L LTE-modem för Verizon i naturen, inte Mac-stöd ur lådan som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 20 Dec 2010 17:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar