måndag 20 december 2010

Amazon erbjuder återbetalning eller ersättning för besvärande Kindle täcker

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/19/amazon-offers-refunds-or-replacements-for-problem-causing-kindle/:
Det är inte ofta man hör talas om ett fall orsakar tekniska problem med en elektronisk anordning, men det är precis vad ett antal användare har sagt om Amazons Kindle egen läderklädsel. Tydligen bottnar problemet metall krokar som används i fråga - de är utformade för att leda elektricitet i den upplysta version av fallet, men i den icke-belysta version de är enligt uppgift orsakar Kindle är att frysa eller starta om. Även om det inte har bekräftats officiellt problemet har Amazon berättat PC Magazine att dess ingenjörer undersöker frågan och att den kommer att erbjuda en återbetalning eller ersättning till alla som upplever problem med ärendet, oavsett när den köptes. De som vill ta Amazon upp som erbjuder kan maila kindle-response@amazon.com.

Amazon erbjuder återbetalning eller ersättning för besvärande Kindle täcker ursprungligen visades på Engadget on Sun, 19 Dec 2010 23:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PC Magazine , Amazon | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar