måndag 20 december 2010

Apple vill anställa IOS navigering ingenjörer, är första testet för att hitta sätt runt en oändlig loop

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/20/apple-looking-to-hire-ios-navigation-engineers-first-test-is-to/:
Apple vill anställa IOS navigering ingenjörer, är första testet för att hitta vägen runt 1 Infinite Loop
Är Apple ute efter att ta det till Google och dess SNORKIG Kartor app? Det ser verkligen ut att vara fallet, med AppleInsider märker att företaget har fyra nya platsannonser som anger "beräkningsgeometri eller grafteori" och "erfarenhet av att utveckla programvara för navigering" som "värdefull kunskap." Den uppenbara konsekvenser här är att Apples vill hantverk från första part och en fullfjädrad, turn-by-turn navigering och föra den till sin GPS-enheter, men kanske bolagets tidigare nyanställda helt enkelt gick vilse en hel del och detta är helt enkelt ett försök att kväva detta problem i sin linda. Hursomhelst, bara den programvara arbetsmarknaden förbättrades med fyra. Yr upp, kodare.

[Bild kredit: Nurimb ]

Apple vill anställa IOS navigering ingenjörer, testa är att först hitta sätt runt en oändlig loop som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 20 Dec 2010 09:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Apple Insider | källa Apple platsannons 1 , 2 , 3 , 4 | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar