måndag 20 december 2010

Google PowerMeter kommer till Blå linjen Innovations PowerCost Monitor

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/20/google-powermeter-comes-to-blue-line-innovations-powercost-moni/:
Energibesparing är inte bara bra för miljön, det är också bra för familjens budget. Att bli medveten om din energianvändning kan hjälpa dig att sänka kostnaderna med så mycket som 5 till 15 procent, enligt vissa uppskattningar. En produkt som kan hjälpa till med realtid makt övervakning av dina konsumtionsvanor är Power Kostnad Monitor, en anordning fick vi spendera lite kvalitetstid med över sommaren efter Blue Line Innovation startade ett samarbete med Microsoft Hohm . Partnerskapen förväntas öka idag när BLI tillkännager stöd för Googles konkurrerande PowerMeter webbövervakning lösning. Som sådan kommer ägarna till $ 249ish PowerCost Monitor WiFi Edition kit har ännu en metod för att mäta sina koldioxidutsläpp från en dator eller smartphone - och det är en bra sak.

Google PowerMeter kommer till Blå linjen Innovations PowerCost Monitor publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 20 Dec 2010 03:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CNET | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar