måndag 20 december 2010

Disney's plan för "interaktiv kakor" avslöjade i patentansökan

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/20/disneys-plan-for-interactive-cakes-revealed-in-patent-applica/:
Mmm, tårta - inga andra sötsaker kan matcha sitt sortiment, både i form av födelsedag, bröllop eller bundt. Men vi aldrig väntat att se den integrerad med ett pico-projektor. Ändå är det precis vad imagineers på Disney verkar vara planerar enligt en amerikansk patentansökan kärleksfullt titeln "Projektor system och metoder för produktion av digitalt förstärkt interaktiva kakor och andra livsmedel." Programmet innehåller en rad lustiga illustrationer som skildrar överdimensionerade kameror projicerar bilder och video på ytan av bakverk för att främja berättande och / eller interaktivitet som är unikt och individuellt. Disney föreställer bilder mappas till 3D-topografi av kakan som gör det möjligt att känna, till exempel när en skiva är på väg att skära (inleda ett svärd slåss med Kapten Krok) eller tas bort (vatten rusar in för att fylla tomrummet). Även om vi tvivlar på att du hittar dessa i gångarna på din lokala Best Buy specerihandlare något snart, kanske du vill kontrollera tillgänglighet nästa gång du bokar en födelsedagsfest på Disneyland resort. Något säger oss att dessa skulle kunna vara en hit med youngins.

Disney's plan för "interaktiv kakor" avslöjade i patentansökan publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 20 Dec 2010 14:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Om Projektorer | källa Stitch Sverige | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar