måndag 20 december 2010

Sony säger Google TV säljmöte förväntningar, TV division ett närmare samarbete med Google än mobiltelefon grupp

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/20/sony-says-google-tv-sales-meeting-expectations-tv-division-work/:
Det har varit mest dåliga nyheter om innehåll block för Google TV eftersom plattformen lanserades i slutet av oktober, men det låter som Sonys vistas optimistisk: Hiroshi Yoshioka, chef för bolagets TV division, berättade för New York Times att Sonys Google TV försäljning har varit " i linje med förväntningarna ", och att" det kan ta lite längre tid för användare att verkligen börja ha kul "med den nya plattformen. Vad mer, sa också Yoshioka Sonys TV grupp och Google samarbetar mer på Google TV-apparater än Sony Ericsson och Google gör på Android-telefoner, vilket låter helt vansinnigt att oss - men kanske inte helt förvånande med tanke på att Xperia X8 är bara att få Android 2,1 .

Naturligtvis detta cheerleading från Sony kommer alla mot bakgrund av Google att TV-tillverkare att fördröja flera planerade CES Google TV produktlanseringar samtidigt som det bearbetar programvaran och försöker förhandla med nät på fortsatt innehåll block , så "förväntningar" kan betyda nästan någonting, egentligen - särskilt eftersom Yoshioka inte innehöll några hårda Google TV försäljningssiffror och sa senare att Sonys tv-verksamhet skulle misslyckas med att uppnå sina mål och kämpar för att bli lönsamma i år. Aj. Vi har en känsla att vi kommer att höra mer om allt detta på CES ett eller annat sätt - håll ögonen öppna.

Sony säger Google TV säljmöte förväntningar, TV division ett närmare samarbete med Google än mobil grupp publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 20 Dec 2010 10:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa New York Times | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar