måndag 20 december 2010

LG förbinder sig att stora smartphone, tablett och smarta investeringar TV för nyårslöfte

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/20/lg-commits-to-major-smartphone-tablet-and-smart-tv-investments/:
LG: s avsätta en ganska stor bit av förändringen - 21000000000000 ₩ (omkring $ 18 miljarder) - för investeringar nästa år, nästan 12 procent högre än 2010 bidrag. Och en bra bit av denna, 14,2 biljon won, kommer att elektronik: smartphones, tabletter, avancerade TV-apparater och komponenter för 3DTVs, enligt Wall Street Journal. (. Resten, om du är nyfiken är att gå in på medicinska produkter, elektriska batterier fordon, och ett sortiment av andra företag) Sant, LG: s position på smartphone marknaden inte riktigt vad det ville ha - sin nu-fd VD Nam Yong hävdade ansvar och avgått i september - men vi skulle ljuga om vi sa att vi inte har slagit sina Optimus lineupen av Android telefoner nyligen, och redan har vi sett några imponerande framtida utrustning . Nu, de tablett investeringar ... räkna ut en OS än? Kan vi komma med förslag ?

LG förbinder sig att stora smartphone, tablett, och smart TV investeringar för nyårslöfte ursprungligen visades på Engadget på måndag, 20 Dec 2010 11:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa WSJ | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar