måndag 20 december 2010

Cricket lanserar ny trådlös plan med obegränsad musik för 55 USD per månad

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/20/cricket-launches-new-wireless-plan-with-unlimited-music-for-55/:
Stoppa oss om ni har hört den här förut: en mobiltelefon levereras med obegränsad musik prenumeration . Nu vänder den på huvudet och säga de cellulära transportören var den som erbjuder allt-du-kan ladda ner ljud buffé - inbyggd i en helt obegränsad data, text och röst månatliga skiffer - och du har i princip fått det nya $ 55 Muve Musik plan från Cricket Wireless . Cricket har inte räckhåll för de fyra stora amerikanska flygbolag och kanske inte ens har täckning i ditt område, men som inte hindrar den från frestande Universal, Warner, Sony och EMI från att underteckna över miljontals låtar. Det kommer att debut på den nya Samsung Suede användarfunktioner bilden till höger, som levereras med en "speciell" 4GB Sandisk krypterad Flash-minneskort (et tu, slotRadio ?) som sannolikt kommer att skydda musik från nyfikna pirat klor ... åtminstone för veckor eller månader det tar för öppen källkod rippa den en ny.

De Suede enligt uppgift kommer att innehålla ungefär 3000 låtar, som (förutom upptåg) kommer att vara oåterkalleligen bunden till telefonen och bara spela där, och försvinner helt om användarna sluta betala för Muve planen. PC Magazine fick en kort praktisk med en tidig version , och säger att det är lite av irriterande ljud komprimering, men även en del Zune-liknande sociala nätverksfunktioner också. Tjänsten kommer debut på CES den 6 januari, och spridas till andra enheter och andra marknader under loppet av 2011. PR efter pausen!

Fortsätt läsa Cricket lanserar ny trådlös plan med obegränsad musik för 55 USD per månad

Cricket lanserar ny trådlös plan med obegränsad musik för 55 USD per månad som ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 20 Dec 2010 01:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar