måndag 20 december 2010

NYT: Nya Google TV parter att försena planerade CES debut för programuppdateringar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/19/nyt-new-google-tv-partners-to-delay-planned-ces-debut-for-softw/:
Vi förväntade oss att se en massa nya Google TV -drivna skärmar och boxar på CES i ett par veckor, men nu The New York Times är rapportering av listan över nya produkten partners på mässan kan vara mycket kortare än väntat. Orsaken uppges vara Googles sista minuten beslut att begära mer tid att arbeta på sin mjukvara första, resulterar i att ingen ny hårdvara från LG, Sharp och Toshiba på mässan, vilket innebär att endast Samsung och VIZIO att visa upp sina produkter. Den alltid populära icke namngivna källor peg nu tidpunkten för nästa fullfjädrat angrepp Google TV hårdvara som efter det att företaget fyller uppdateringar inklusive tillägg av Android Market någon gång nästa år. Naturligtvis ChromeOS och Honeycomb ger redan gott om exempel på en klyfta mellan de goda folket i Mountain View och deras partners hårdvara, men med vissa redan ifrågasätts på plattformen potential, och företagets förmåga att träna licensavtal med Hollywood, det skulle vara bra att se mer än förra veckans partiell ansiktslyftning som ett tecken på vad som komma skall.

NYT: Nya Google TV parter att försena planerade CES debut för programuppdateringar ursprungligen visades på Engadget on Sun, 19 Dec 2010 21:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa New York Times | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar