måndag 20 december 2010

Brittiska regeringen vill att alla porr filtreras bort av webben, sög alla roliga i livet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/20/british-government-wants-all-porn-filtered-out-of-the-web-all-f/:
Du kan inte vara förvånade över utvecklingen som dessa när du väljer ett politiskt parti vars blotta namn är konservativ, men det är fortfarande ganska sorgligt att höra att den nuvarande brittiska regeringen att sätta press på internetleverantörer att "skydda barn" av allmänt blockera tillgången till porr webbplatser. Det är inte direkt censur, kommer du att kunna "opt in" och återställa din frihet att utforska sexuellt innehåll (eller något annat som har varit oavsiktligt blockeras), men det är allt en ganska missriktad ansträngning i våra ögon. Claire Perry, en av de ledande rösterna bakom detta skjuta, citerar statistik notera att 60 procent av nio-till 19-åringar har hittat barnpornografi på nätet, men hon misslyckas med att utveckla det som så har varit traumatiserande eller försvagande om upplevelsen - eller varför våldsamt innehåll blir ett frikort. Vi tycker fortfarande gott föräldraskap - säg, med hjälp av den lokala inbyggda i ditt OS eller sökmotor - är ett mycket billigare alternativ än vissa komplexa censur vägg , men det kommer inte att hindra de konservativa från att lagstiftningen under de närmaste år om bredbandsleverantörer gör inte räkna ut blockeringsmekanismer av sina egna. För skam, Storbritannien.

Brittiska regeringen vill att alla porr filtreras bort av webben, kul sugit ut allt av livet ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 20 Dec 2010 04:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa The Guardian | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar