måndag 20 december 2010

YikeBike hopfällbar elektrisk cykel nu tillgängliga för låg, lågt pris på $ 3,595 (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/19/yikebike-foldable-electric-bike-now-available-for-the-low-low-p/:
YikeBike hopfällbar elektrisk cykel nu tillgängliga för låg, lågt pris på $ 3,500 (video)
Första gången vi såg YikeBike vi kunde inte låta bli att tänka att det var lite för stilistiskt formade, lite för svelte, och en hel del också kolfiber att faktiskt existera i den verkliga världen som något annat än en prototyp. Men nu, över ett år senare, här ser vi på en liten grön "Lägg i varukorgen"-knappen på bolagets hemsida. Ja, 6 mil intervall, 15mph toppfart hopfällbara cyklar börjar rulla ut från lagret med en beräknad leveransdatum för bara en vecka. Den bästa nyheten? Priset är $ 3.595, långt ifrån billiga, men om $ 2.000 lägre än de var ursprungligen beräknades kosta och en mycket bra affär för något som erbjuder denna unika blandning av bizarreness och roligt. Hur roligt? Skaffa en repetitionskurs i videon efter rasten.

Fortsätt läsa YikeBike hopfällbar elektrisk cykel nu tillgängliga för låg, lågt pris på $ 3,595 (video)

YikeBike hopfällbar elektrisk cykel nu tillgängliga för låg, lågt pris på $ 3,595 (video) som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 19 Dec 2010 19:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Oh Gizmo! | källa YikeBike | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar