måndag 20 december 2010

Nexus S brittiska lanseringen stötte tillbaka till december 22nd, bekräftade prissänkning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/20/nexus-s-uk-launch-bumped-back-to-december-22nd-price-cut-affirm/:
Dessa förbannade begränsade leveranser av Nexus S har tvingat Carphone Warehouse och Best Buy i Storbritannien butiker att trycka tillbaka telefonens detaljhandeln debut med ett par dagar . Den Pepparkakor flaggskepp kommer nu att segla i den 22 december och även då det blir endast tillgänglig i "nyckel" butiker. Online-inköp uppmuntras, med en "omedelbar leverans fartyg" få telefonen ut till närmaste Carphone Warehouse gren för insamling. Pre-beställare bör förmodligen att få sina telefoner på onsdag också, medan 430 £ olåst pris också har bekräftats. Så det är fortfarande goda nyheter, du måste bara vara antingen tur eller bra för att få tag på en i tid för drottningens tal.

Fortsätt läsa Nexus S brittiska lanseringen stötte tillbaka till december 22nd, klippa bekräftade pris

Nexus S brittiska lanseringen stötte tillbaka till december 22nd, klippa bekräftade pris som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 20 Dec 2010 07:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar