måndag 20 december 2010

Verizon retar Android LTE hårdvara för 6 januari på CES

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/20/verizon-teases-android-lte-hardware-for-january-6th-at-ces/:
Lägg märke till hur vi sa "hårdvara", inte "telefoner?" Mot bakgrund av denna vilda Motorola teaser vi såg bara och det faktum att vi vet Verizon och Moto är arbetar ganska nära på Android tabletter , det är fullt möjligt att telefoner inte kommer att vara den enda punkter på Verizons Docket när det börjar dra täcket från sin första konsumentinriktade LTE redskap till CES i ett par veckor. Det faktum att det blir nya LTE hårdvara intron från Verizon på CES är inget nytt - de har sagt så mycket ett tag nu - men särskilt nämna Android är en tröstande bekräftelse på att vi förmodligen får se den HTC Mecha , att icke namngivna LG , och kanske en tablett eller två till hands i motsats till MetroPCS "ovanlig strategi ta dumbphone rutten . 'Bout tid EVO 4G och Epic 4G var tvungen att titta ryggen, är inte det?

Verizon retar Android LTE hårdvara för 6 januari på CES ursprungligen visades på Engadget på måndag, 20 Dec 2010 13:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BGR | källa @ VerizonWireless (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar