måndag 6 december 2010

Apple rätter Mac App Store riktlinjer, hoppas du koden under helgerna

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/06/apple-dishes-mac-app-store-guidelines-hopes-youll-code-over-th/:
Svårt att säga om Apples Mac App Store faktiskt kommer att lansera en vecka från idag, men det är ganska uppenbart att vänta krymper. Under helgen, en sekt av tsarer i Cupertino uppdaterade företagets nya och Tillkännagivanden sida för utvecklare, med tre konstaterar särskilt peka på förtydliganden om den förestående App Store för OS X. Givetvis Apple har helt klart etablerat en fil användning krav system För att "främja ett mer konsekvent användarupplevelse." Den här dikterar att Mac-apps skriva filer till "lämpliga platser," befria slutanvändare från slösat ögonblicken i livet vada genom missriktad hierarkier. I motsats till beteende tillåts i Mobile App Store, är Apple underkänna inlämnande av demos, försök eller betaversioner för Mac App Store, i stället uppmuntra kodare som värd dessa typer av filer på sina egna webbplatser i förväg. Slutligen är Apple tillåter devs för att skapa sina egna kontroller, förutsatt att elementet eller beteende "stöder Apples principer gränssnittsdesign." Hit källan för fullständig förteckning över bud och se till att ta dem till sig - fick den, rebell?

Apple rätter Mac App Store riktlinjer, hoppas du koden under helgerna ursprungligen visades på Engadget på måndag, 6 december 2010 10:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PC World | källa Apple | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar