måndag 6 december 2010

Tangentbordet dyker upp i webOS 2,0, drömmer om en Palm skiffer telefon blomstra

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/06/software-keyboard-pops-up-in-webos-2-0-dreams-of-a-palm-slate-p/:
Ett tangentbord kan låta styggelse till Palm, med dess rika historia av underbara QWERTY tangentbord, men du var tvungen att känna att det skulle komma, vad med den vilda konsumenten antagandet av skiffer enheter och, du vet, ekonomin i dessa dagar. Nåväl, efter en kort historia av tips i webOS 2,0 's kod och en längre historia av hacks , full a-om Palm utvecklade tangentbordet har hittats i sjöfarten webOS 2,0 enheter. Det tar lite av ett hack och en omstart, och tydligen är det buggy också, oh och du måste använda det fysiska tangentbordet för att ange Opt + Sym + K kommando som öppnar de virtuella knapparna. Ändå är ingen av dessa brister kommer att hindra oss från att skissa på slick, smal skiffer telefoner i våra dagböcker, översättning som diskret elegans av Pre 2 till en skärm som domineras av formfaktor med våra otyglad fantasi, lämnar Pre är trångt hårdvara tangentbordet i det förflutna som vi sprint i en lysande framtid av materiella webOS 2,0 marknadsandel och kanske en gängad e-app eller något. Tyvärr vi gjort. Kolla in en video av tangentbordet i action medan vi torka dregla utanför våra hakor.

Fortsätt läsa Tangentbord dyker upp i webOS 2,0, drömmer om en Palm skiffer telefon blomstra

Tangentbordet dyker upp i webOS 2,0, drömmer om en Palm skiffer telefon blomstra publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 6 December, 2010 14:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PreCentral.net | källa webOS Interna (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar