måndag 6 december 2010

Federal Wi-Net propositionen föreslås en femtocell och WiFi hotspot i varje federal byggnad

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/06/federal-wi-net-bill-proposes-a-femtocell-and-wifi-hotspot-in-eve/:
Här är ett sätt att fixa spektrumet kritan : upprätta trådlösa basstationer och WiFi-hotspots i varenda en av de 9.000 byggnader som för närvarande ägs och drivs av US General Services Administration. Denna idé, var med på förslaget att dessa anläggningar göras obligatoriska i alla framtida federala strukturer, föreläggas den amerikanska senaten på fredag. Det är hävdade att installera femtoceller på de orter skulle förbättra mottagningen inomhus, lätta nätverk laster i upptagen områden, och utöka tillgängligheten för mer lantliga platser. Ubiquitous WiFi routrar, å andra sidan, knappast kräver någon motivering utöver "sunt förnuft", men du bör vara medveten om att den federala Wi-Net propositionen också ber om en $ budget på 15 miljoner för att utföra ombyggnad och framtida installationer.

Federal Wi-Net propositionen föreslås en femtocell och WiFi hotspot i varje federal byggnad som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 6 December, 2010 01:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Slashdot | källa Hillicon Valley | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar