måndag 6 december 2010

LimeWire nätbutiken tynar bort, LimeWire fildelningstjänsten soldater på

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/05/limewire-the-online-store-fades-away-limewire-the-file-sharing/:
Föreläggande order Limewire för att inaktivera "alla funktioner" bolag lovar att hålla operativsystem ... på något sätt
I vad som utan tvekan kommer att framhållas som ett lysande exempel på ironi i månaderna och åren, verkar det RIAA har lyckats stänga LimeWire ... men endast den juridiska delen. LimeWire Store, som rättmätigt säljs online musik, kommer enligt uppgift uppemot 31: a december och platsen själv att det inte kommer att ta nya kunder från och med nu. När, oh var ska folk få sina digitala låtar istället? Vissa kan gå ända tillbaka till filching dem med LimeWires peer-to-peer-program, som faktiskt inte har hoptryckt av föreläggandet . Ja, vände en skurk grupp släpptes LimeWire Pirate Edition förra månaden, en version av den ursprungliga Gnutella P2P-klient med alla bloat avskalade ut och premium funktionalitet på, som tydligen tar emot så välkomna en mottagning i fildelningsnätverk samfundet att Lime-gruppen kände behov av att utfärda en upphöra-och avstå de distribuerar programvaran. Yo ho, yo ho ...

LimeWire nätbutiken tynar bort, LimeWire fildelningstjänsten soldater på publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, Dec 5, 2010 21:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hämta Squad | källa All Things D , LimeWire Store | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar