måndag 6 december 2010

IOS 4,2 sägs vara att blockera iPad Camera Kit från att stödja vissa USB-enheter

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/06/ios-4-2-said-to-blocking-ipad-camera-kit-from-supporting-some-us/:
Det verkar som folk hoppas på det Apples Camera Connection Kit för att lösa alla sina USB-relaterade IPAD problem kan bara inte fånga en paus. Första satsen var nästan omöjligt att hitta , och nu ser vi en massa användare rapporterar att säga att IOS 4,2 har gjort USB-delen av kamerasatsen nästan oanvändbar för många USB-enheter som tidigare stöddes. Som 9 till 5 Mac rapporter, problemet verkar det att koka ned till den mängd ström som kan avges från IPAD 30-pin-kontakt - det brukade vara 100mA, men IOS 4,2 verkar ha skära ner det till bara 20mA, förmodligen i ett försök att spara på batteriet. Den stora frågan där, naturligtvis, är att allt från USB-tangentbord till mikrofoner och även en del kameror fungerar inte längre, och det är inte mycket för användarna kvar att göra annat än att hoppas att Apple tar ryggstöd i en framtida uppdatering. Känn dig fri att dela dina berättelser om ve i kommentarer, eller låt oss veta om du har problem med IPAD kamera kit.

IOS 4,2 sägs vara att blockera iPad Camera Kit från att stödja vissa USB-enheter som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 6 december 2010 12:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TiPb | källa 9 till 5 Mac | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar