måndag 6 december 2010

Slow Down app saktar ner din musik tills du sakta ned din bil (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/06/slow-down-app-slows-down-your-tunes-until-you-slow-down-your-car/:
Slow Down app saktar ner din musik tills du sakta ned din bil (video)
Fortkörning är lätt att göra, och vill det eller inte har någon annan i bilen tjata dig om det faktiskt kan hjälpa. Vad gör du om din mamma inte är tillgänglig? Kolla Slow Down i App Store . Det är en produkt av den belgiska organisationen OVK, har Föräldrar till barn som omkommer i trafikolyckor, och det en mycket enkel idé: om du kör för fort den saktar ned din musik, vilket visas nedan. Går över gränsen och ditt bultande rytmer få springa igenom melass, men gå tillbaka till en laglig hastighet och Joanna Newsom är rikt modulerad toppar sluta låta som en zombie är fördärvligt klagan. Vi är inte helt säker på om app fungerar utanför dess hemland på denna punkt, och med tanke på hur opålitliga den angivna hastighetsbegränsningar i navigationsprogramvaran tenderar att vara vi är inte säkra på att vi vill. Men, om du har en dålig vana du inte kan sparka, kan denna gratis app hjälp bara.

Fortsätt läsa Slow Down app saktar ner din musik tills du sakta ned din bil (video)

Slow Down app saktar ner din musik tills du sakta ned din bil (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 6 dec 2010 09:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Killer Startups | källa OVK Slowdown | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar