måndag 6 december 2010

NYU prof pinnar kamera på baksidan av huvudet, precis som lovat (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/06/nyu-prof-sticks-camera-on-the-back-of-his-head-just-as-promised/:
Minns du när dina föräldrar sa att de hade ögonen på baksidan av huvudet, och en del av er ville tro? Tja, NYU professor och konstnär Wafaa Bilal hade nyligen det gjort , men det är inte så permanent som vi hade hoppats - det är en flyttbar dealie, anbringat på en titanplatta implanteras i baksidan av hans kranium. Den resulterande lifecast får ledas till en axelväska vid sin sida, som kommer att användas i hans konstprojekt Den 3: e jag på Mathaf arabiska Museum of Modern Art den 30 december ... men du ska kunna få en smygtitt på bilderna på hans hemsida på bara lite över en vecka. Inga ord om huruvida han kommer även att koppla in hela paketet till några söta LCD glasögon . Här är hoppas. Video efter rasten.

Fortsätt läsa NYU prof pinnar kamera på baksidan av huvudet, precis som lovat (video)

NYU prof pinnar kamera på baksidan av huvudet, precis som lovat (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 6 December, 2010 00:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Daily Mail | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar