måndag 6 december 2010

Fring tillägger Dynamic Video kvalitet till sina videosamtal apps

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/06/fring-adds-dynamic-video-quality-to-its-video-calling-apps/:
Fring arbetar hårt för att ta fasta på detta (förhoppningsvis tillfälligt) lucka i videochatt himlavalvet, där Google saknas i ett första parti mobil video chat lösning har Apples förment öppna FaceTime standard ännu inte har inletts, och Skype är haltar efter en mobil videosamtal genomförande. Vi är inte säker på hur länge som kommer att pågå, men tills dess vi är glada att ha Fring sprucing upp sin egen plattformsoberoende lösning. Fring knuffad ut nya Android och iPhone versioner av sin app som inkluderar "DVQ" eller "Dynamic Video Quality" för videosamtal. Det är ganska enkelt: videokvalitet automatiskt (och asynkront) justerar att använda din bandbredd, med betoning på att hålla ljudström ren och oavbruten. Det kan låta som en no brainer, men det är en fin touch - särskilt för folk överge WiFi och försöka sin lycka med transportören uppgifter. Kolla in en video på DVQ i aktion efter rasten.

Fortsätt läsa Fring tillägger Dynamic Video kvalitet till sina videosamtal apps

Fring tillägger Dynamic Video kvalitet till sina videosamtal apps ursprungligen visades på Engadget på måndag, 6 December 2010 15:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Fring | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar