måndag 6 december 2010

Micron bäddar felkorrigering i marker flashminne, kallar det ClearNAND

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/05/micron-embeds-error-correction-in-flash-memory-chips-calls-it-c/:
Solid state lagring är fantastiskt grejer, hållbara och blixtsnabba, men det har fått sin beskärda del av quirks - bitar misslyckas, sidor fylla upp, och celler försämras över tiden. Vanligtvis ankommer det på en biffiga kontrollen för att ta hand om din enhet och se till att det varar en bra lång stund (vilket är anledningen till varumärken som SandForce kan göra eller bryta en SSD) men det ser ut Micron planerar att tillskansa sig en del av att ansvaret med sin nya ClearNAND marker. Enkelt uttryckt, varje ClearNAND minnesmodul har en inbyggd 24-bitars felkorrigering motor, så enheten värd flygledaren inte få bära den belastningen, och kan fokusera på de bra grejerna - få dina uppgifter som lämnas vid hastigheter som skulle utplåna traditionella hårddiskar. Micron säger att det nya marker är tillgängliga just nu i 25nm storlekar . Vill du ha en mer teknisk genomgång? Hit upp våra mer täckning länk för att höra vad detta kan innebära för felbenägen framtid medium. PR efter rasten.

Fortsätt läsa Micron inbakningsbarabara felkorrigering i minneskretsar blixt, kallar det ClearNAND

Micron bäddar felkorrigering i minneskretsar blixt, kallar det ClearNAND ursprungligen dök upp på Engadget on Sun, 5 dec 2010 18:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PhysOrg | källa Micron | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar