måndag 6 december 2010

Looxcie outs IOS-kompatibel Lifecasting kamera, early adopters få boot

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/06/looxcie-outs-ios-compatible-lifecasting-camera-early-adopters-g/:
Funderar på att ta tag Looxcie s märkliga Bluetooth-baserade Borg-cam som en $ 200 lagra Stuffer i år? Håll på en snurra, och se till att du betalar för det som faktiskt spelar bra med ditt varumärke favorit smartphone. Du förstår, hade företaget att göra en modifiering denna vecka till den ursprungliga Looxcie att göra det förenligt med IOS-enheter, och medan det är nu klar, kommer du vill köpa den nya Looxcie LX1 om din giftee äger en iPhone, IPAD eller iPod touch. Annars kommer du att köpa en enhet som är Android-exklusivt för mycket samma pris. Fick en Android-telefon att börja med? Vi förväntar oss att den sjudande vrede Looxcie early adopters kommer snart ge dig några djupa rabatter på nu sämre än original. PR efter rasten.

Fortsätt läsa Looxcie outs IOS-kompatibel Lifecasting kamera, early adopters få boot

Looxcie outs IOS-kompatibel Lifecasting kamera, early adopters få boot ursprungligen visades på Engadget på måndag, 6 December, 2010 03:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar