måndag 6 december 2010

Shenzhen netvertible flips lock apor Dell Inspiron Duo med dagar att avvara

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/05/shenzhen-netvertible-flips-its-lid-apes-dell-inspiron-duo-with/:
Om du trodde Inspiron Duo skulle vara den enda netvertible att ha en slick spinning skärm, tänk om - med mindre än tre månader sedan Dells design debuterade och tio dagar tills det fartyg , som fallucka design har kopierats av gadget jättar Shenzhen. Den här gången är det inte en uppenbar KIRF , men det är inte heller en fruktansvärt kraftfull liten dator - där Dell åtminstone försökt att tänja på gränserna med en dual-core Atom N550-processor, 2 GB RAM och en Broadcom Crystal HD-chip, här Vi tittar på ett bargain-källaren netbook med alla de vanliga misstänkta (Atom N450, 1GB RAM, 120GB HDD, Intel GMA 3150) och vad som ser ut som en liten optisk styrplatta. Åtminstone det har fått en kapacitiv skärm! Inga ord om när eller hur mycket du kan förvänta dig att betala om nonchalansen ramar är din grej.

Shenzhen netvertible flips lock apor Dell Inspiron Duo med dagar att avvara ursprungligen visades på Engadget on Sun, 5 December 2010 19:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MIC Gadget | källa Newpad.cn | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar