måndag 6 december 2010

NFC certifieringsprogram meddelade precis i tid för Android 2,3 Pepparkakor lansering

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/06/nfc-certification-program-announced-just-in-time-for-android-2-3/:
Kalla det slump om du vill, men en 7 december presskonferens för att lansera NFC Forum nya Certification Forum sannolikt har något att göra med NFC läs / skriv-stöd inbyggt i Googles nya Android 2.3 "Pepparkakshuset". Ett OS som skulle kunna invigas officiellt redan i dag enligt en fräck blogginlägg av Notion bläck som innehåller denna punkt:
"6 december är en annan stor dag för Android. 6 december är en annan stor dag för Android och du kommer få reda på hur snabbt Notion Ink kan fungera. (Eden är extremt kompatibel med 2.3)."
Minns hur gung-ho Eric Schmidt var på temat Near Field Communication när de demonstrerade den med en fortfarande oanmäld Nexus S med en inbäddad NFC-chip på Web 2.0 Summit. Det var vägen tillbaka den 16 november när Schmidt lovade en pepparkaka release "i likhet med kommande veckorna." Enligt NFC Forum, måste en enhet vara certifierade för att kunna visa den officiella "N-Mark" (bilden) - en symbol för NFC som säger åt dig var att beröra för att inleda NFC-tjänster på enheten. Så, Google ... något du vill meddela före tisdag?

Fortsätt läsa NFC certifieringsprogram meddelade precis i tid för Android 2,3 Pepparkakor lansering

NFC certifieringsprogram meddelade precis i tid för Android 2,3 Pepparkakor lansera ursprungligen visades på Engadget på måndag, 6 december 2010 03:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Notion Ink | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar