måndag 6 december 2010

Vizio och OnLive funderar prenumerationsbaserade videotjänster för nästa år

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/06/vizio-and-onlive-mulling-subscription-based-video-services-for-n/:
Som om vi inte redan vet att video on demand var den heta ny biljett, Wall Street Journal är det i dag rapporterar att ett par fler företag är beredda att kasta sina hattar i ringen. OnLive, den moln spel uppkomling , har bekräftat sin avsikt att erbjuda ett abonnemang-baserad film streaming-tjänsten någon gång nästa år, medan HDTV säljaren Vizio sägs också att titta på alternativen. Vad som gör dessa nya killar spännande (bortsett från det faktum att Vizio säljer en hel del TV-apparater i USA) är den allmänna känslan bland medieföretag som Netflix växer obehagligt stor och bör diversifieras bort från. Tja, vad som än händer, vi eller innehåll distributörer bör varken vara fastspänd för VOD val kommer 2011. Hit källan länk för en mer expansiv titt på den nuvarande situationen.

Vizio och OnLive funderar prenumerationsbaserade videotjänster för nästa år publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 6 dec 2010 04:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar