måndag 6 december 2010

ASUS E600 WP7 smartphone stannar av FCC, möjligen avsedda för AT & T

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/06/asus-e600-wp7-smartphone-stops-by-the-fcc-possibly-destined-for/:
ASUS E600 WP7 plattan stannar av FCC på väg till AT & T butiker
ASUS var definitivt en av de tidiga spelarna att få alla glada över Windows Phone 7 , men som OS release kom och gick alla vi var kvar var ett par blurrycam skott och en liten video av en fyra-tums platta från bolaget. Nu har vi ytterligare några mindre än smickrande bilder, men dessa kommer från en mycket stabil källa: FCC . Märkligt nog denna registreringsansökan går tillbaka till april, och införandet av en Garmin Asus branding på nätadaptern är en annan indikator på att den här telefonen kommer från en tidigare tid . Vi hör rykten vid det här laget att den här telefonen faktiskt kan aldrig se en detaljhandel release, att det nu bara en testplattform för framtida modeller, men om det gör att dyka upp i detaljhandeln det kommer förmodligen bli inbäddad i på AT & T butiker. Om du alla vill tillräckligt hårt, kanske det kommer slutligen finna sin väg.

ASUS E600 WP7 smartphone stannar av FCC, möjligen avsedda för AT & T publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 6 december 2010 07:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink WMPoweruser.com | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar