onsdag 8 december 2010

Blockbuster Express kiosker TEST $ 2,99 per natt ny release hyror, ser Redbox inte imponerad

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/07/blockbuster-express-kiosks-test-2-99-per-night-new-release-rent/:
28 dagar . Det är mer än en uppskattad flick från millennieskiftet, det driver också chefer på Redbox, Netflix och en aning av andra oortodoxa uthyrningsföretag galen. Filmstudior har HELT INSTÄLLD på att hålla sin nya release DVD-och Blu-ray-skivor av instant-hyra händer för 28 dagar efter frisläppandet , och noterar att dollar per natt hyror drastiskt skulle kunna minska DVD / BD försäljning i den viktiga lanseringen fönster . Men nu verkar det som åtminstone ett par av dem är villiga att böja. Med start denna vecka i fyra storstäder (Atlanta, Miami, Phoenix och San Francisco, för de nyfikna) DVD-filmer för Warner Bros " Inception "och 20th Century Fox" Knight och dag "håller gled in i NCR: s Blockbuster Express kiosker. Haken? Det kommer att vara $ 2,99 per natt att hyra någon av dem, en nästan trefaldig ökning av nattliga kurs som Redbox avgifter. Ytterligare detaljer om rättegången är få och långt betwixt, men det är säkert att säga att Redbox är inte någon närmare nabbing färska flicks tidigare, och om du inte är ned med en 3x prisuppgången, inte du heller.

Blockbuster Express kiosker TEST $ 2,99 per natt ny release hyror, ser Redbox imponerad ursprungligen visades på Engadget sön, 7 december 2010 23:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar