onsdag 8 december 2010

Quadrocopters ange flygmaskin Arena, måste studsa en pingisboll att överleva (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/08/quadrocopters-enter-the-flying-machine-arena-must-bounce-a-ping/:
Vi behöver inte en annan hjälte. Vi behöver inte veta vägen hem. Allt vi vill är livet bortom flygmaskin Arena, en försöksverksamhet på det schweiziska federala tekniska institutet ( ETH ) där quadrocopters kan lära sig nya förmågor och sträcka ut sina fläktblad utan att skada alltför många vetenskapsmän. En sådan ny förmåga är jonglering bollar - ja, en boll, i alla fall. Denna särskilda quadrocopter har lärt sig att identifiera en pingisboll och är ganska skickliga på att hålla den i luften medan roboten själv stannar flyga. Intressant det sista projektet vi hört om från ETH även med bordtennis , så förhoppningsvis nästa innebär en fullskalig humanoid spelare som inte kommer att sluta jaga förrän det har krossat alla motståndare.

Fortsätt läsa Quadrocopters ange flygmaskin Arena, måste studsa en pingisboll att överleva (video)

Quadrocopters ange flygmaskin Arena, måste studsa en pingisboll att överleva (video) som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 8 december 2010 14:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmodo | källa ETH - iDSC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar