onsdag 8 december 2010

MOD Systems Download2Go kiosker nu Hawking DRM-fri musik

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/08/mod-systems-download2go-kiosks-now-hawking-drm-free-music/:
Du måste titta in en snabb Chek i New York eller New Jersey för att dra fördel för nu, men om du och iTunes är helt enkelt inte på speaking terms, hör till hjärta med en MOD Systems Download2Go kiosk kan en vara ditt bästa alternativ. Planterats i tio platser i ovan nämnda länder, dessa kiosker arbetar mycket som filmen utrustade dem som installerades på olika Blockbuster platser och i 30 amerikanska flygplatser, men i stället är värd för nyaste chick flicks, dessa laddas ner med singlar, album och andra saker du kan njuta av på din så kallade MP3-spelare. Du kan få en allmän uppfattning om hur det fungerar med en film strax efter paus, men vad du än gör, se till att du föra lossas SD-kort eller USB-enhet.

Fortsätt läsa MOD Systems Download2Go nu kiosker Hawking DRM-fri musik

MOD Systems Download2Go kiosker nu Hawking DRM-fri musik ursprungligen visades på Engadget på Wed, 8 december 2010 05:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MOD Systems | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar