onsdag 8 december 2010

Futuristiska vattenflaska använder teknik, naturvetenskap så att du vet du är törstig

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/08/futuristic-water-bottle-uses-technology-science-to-let-you-know/:
Framtiden är en skrämmande plats , ja - men en sak vi inte behöver frukta är omedvetna om att vi är törstiga. Forskning och utveckling företaget Cambridge Consultants kommer att visa upp sina spännande "i-dration" konceptet vattenflaska kondition vid CES i några veckor, att kombinera en serie sensorer på flaskan själv som kommunicerar med en app du har installerat på din smartphone . Flaskan kommer att mäta temperatur, hur mycket vätska du har bankade, och hur ofta du har förbrukat den, telefonen, under tiden, kommer att använda sin accelerometer för att mäta hur hårt du tränar och kombinera detta med puls data från ett bröstbälte. Efter knaprande några siffror, bestämmer app oavsett om du är låg på H2O - och om du är, det ska göra ett blått ljus på flaskan puls. Om det känns som en omväg att stanna hydrerade ... Tja, det är eftersom det är, men Cambridge vinkel är att detta är en demonstrator för nya häftiga sätt att sensorer kan vara tätt packade och integreras med smartphones för att skapa "hårdvara apps." På tal om, skulle vi kunna använda en lång, cool glas vatten. Följ paus för hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa Futuristisk vattenflaska använder teknik, naturvetenskap så att du vet du är törstig

Futuristiska vattenflaska använder teknik, naturvetenskap så att du vet du är törstig ursprungligen dök upp på Engadget på Wed, 8 december 2010 08:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar