onsdag 8 december 2010

Nexus S kommer att sjunka Super AMOLED till förmån för Super Clear LCD i Ryssland, kanske andra områden också

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/08/nexus-s-will-drop-super-amoled-in-favor-of-super-clear-lcd-in-ru/:
USA och Storbritannien kan vara det enda officiellt officiell marknader för Samsung-byggda Nexus S från Google, men Sammy's ryska laget har redan som delas ut några extra detaljer om utomeuropeiska tillgänglighet. Penselstreck i februari 2011 start för den Pepparkakor flaggskeppet, Russki killar påpekar att deras version av Nexus S kommer med en 4-tums Super Clear LCD istället för Super AMOLED panelen pryder den engelskspråkiga varianter. Detta är troligen motiverad av fortfarande begränsade utbudet av S-AMOLED skärmar, även om vi inte skulle gräma för mycket - de Super Clear saker har visat att det är ingen slöfock heller. Om något, det ska vara i februari release som har oss muttrande oss igenom vintern.

Nexus S kommer att sjunka Super AMOLED till förmån för Super Clear LCD i Ryssland, kanske andra områden också ursprungligen visades på Engadget på Wed, 8 december 2010 04:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Samsung Hub , Unwired View | källa Samsung Ryssland (LiveJournal) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar